L-trappor

L-trappa, eller vinklad trappa är det mest anpassningsbara av de olika trapptyperna.
L trappor vinklas så att den passar in i de flesta planlösningar. Vilplan minskar fallhöjden och ökar säkerheten, men kräver lite mer utrymme. Se fler L-trappor här!

Få kostnadsfri offert

U-trappor

U-trappa, även kallad dubbelvinklad trappa. Den minst utrymmeskrävande av alla trapptyperna. Men det är även den som ställer störst krav på stabilitet i utförandet. Vilplan minskar fallhöjden och ökar säkerheten, men kräver lite mer utrymme. Se fler U-trappor här!
Få kostnadsfri offert

Raka trappor

Rak trappa med raka trapplöp erbjuder stor säkerhet och är den mest ekonomiska i tillverkning. Den kräver emellertid relativt stort utrymme och kan därför vara svårt att utnyttja om utrymmet är begränsat. Se fler raka trappor här!

Få kostnadsfri offert

Hitta din trappa hos oss

Vi på Perssons & Skogs ger dig möjlighet att välja mellan flera olika trappmodeller, material, färger och kombinationer. En trappa är inte längre bara en trappa, utan en del av husets möbel. Det är också en möbel du kommer leva länge med och det sätter stora krav på produkten. Vi har många års erfarenhet av att producera trappor till privatmarknaden. Med vår gedigna erfarenhet vill vi ge våra kunder möjlighet att uppfylla sina trappdrömmar.

Vi är specialiserade på tillverkning av inomhustrappor och har mångårig erfarenhet av att tillverka inomhustrappor till det privata hemmet. Vårt mål är att erbjuda dig den finaste kvalitet av inomhustrappor från Dalarna och samtidigt hålla oss till låga priser.
Hos oss är det viktigt att inköp av trappa både känns tryggt och säkert, därför använder vi material av hög kvalitet och vi har också bra logistik. Vi följer gällande regelverk.

Är det dags att förnya trappen i ditt hem eller håller du på att bygga ett nytt hus, oavsett vad så kan vi hjälpa dig med din trappa. Vi tillverkar inomhustrappor i vår familjedrivna fabrik i Mora efter dina önskemål och med hög standard. Ingen trappa är för svår för oss och vi har lösningar till det mesta. Våra trappor är av exklusiva material och av högsta kvalitet detta i kombination med vår stolthet till yrket ger dig unika trappor av bästa kvalitet.

Vår kompetens är din säkerhet och trygghet! Skicka iväg en offert till oss idag så ska vi ta fram bästa möjliga lösning för dig!

Här finns några av de vanligaste trapporna. Vi tillverkar alla våra trappor med datastyrda maskiner som ger hög precision och kvalité. Vi lämnar gärna pris på just din trappa genom Offert Online!

Trappa i olika träslag

Du kan få din trappa i olika träslag, exempelvis trappa i ek, björk, bok, furu eller valnöt. Se och läs mer om alla träslag här.