Få kostnadsfri offert  …eller ring oss på 0250-18400 för mer information!

En rak trappa kombinerar enkelhet med sofistikation och passar perfekt i många hem. Dess raka, rena linjer erbjuder en tidlös estetik och smidig integration i olika interiörer. Dess funktionella design gör den till ett idealiskt val för både stil och praktisk användning. Läs mer om varje trappa i vårt utbud.

Bilder på raka trappor inomhus

Klicka på en bild för att se en större version.

Vill du veta mer om raka trappor?

Passar alla utrymmen

Raka trappor erbjuder en elegant och praktisk lösning för både hem och kommersiella utrymmen. Deras enkla design gör dem till ett populärt val för både nybyggnationer och renoveringar. Oavsett om du bygger ett nytt hem eller renoverar ett befintligt, kan raka trappor integreras sömlöst och tillföra både funktionalitet och estetik till ditt utrymme.

Fördelar med raka trappor

Trapporna kommer med flera fördelar som gör dem till ett attraktivt val för många. Här är några av de främsta fördelarna:

  • Enkel och stilren design: Den minimalistiska utformningen av raka trappor gör att de passar perfekt i moderna och traditionella miljöer.
  • Lätt att installera: Raka trappor är enklare att installera jämfört med spiraltrappor eller andra komplexa konstruktioner, vilket sparar både tid och kostnader.
  • Anpassningsbara för olika utrymmen: Raka trappor kan enkelt anpassas för att passa olika höjder och bredder, vilket gör dem mångsidiga.
  • Kostnadseffektiva: Den enkla designen och lättheten att installera gör raka trappor till ett kostnadseffektivt val jämfört med andra typer av trappor.

Hur PS Trappor hjälper dig

PS Trappor erbjuder eleganta och funktionella raka trappor, perfekta för både moderna och traditionella hem. Våra raka trappor ger en klassisk och tidlös estetik som samtidigt prioriterar säkerhet och komfort.

Trappräcken

Olika typer av räcken kan uppfattas som mer eller mindre stabila i ett rakt utförande. Generellt sett, korta sektioner av räcken som är avdelade med en stolpe anses vara de mest stabila. Våra räcken är designade för att ge maximalt stöd och stabilitet samtidigt som de bidrar till trappans estetiska utseende.

Materialval

Raka trappor kan tillverkas i en rad olika material, vilket ger dig flexibiliteten att välja det som bäst passar din stil och budget. Här är några populära alternativ:

  • Trä: Ger en varm och naturlig känsla som passar både klassiska och moderna inredningar. Trä kan också ytbehandlas för att förbättra dess hållbarhet och utseende.
  • Metall: Modern och hållbar, metalltrappor ger ett industriellt och sofistikerat utseende. De är också mycket robusta och kräver minimalt underhåll.
  • Glas: Elegant och skapar en känsla av rymd och öppenhet. Glastrappor är perfekta för moderna, ljusa interiörer där man vill maximera ljusinsläppet.

Anpassningsmöjligheter

Våra raka trappor kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja mellan olika färger, räcken, steg och ytbehandlingar för att skapa din perfekta trappa. Oavsett om du föredrar en traditionell träfinish eller en modern metallisk look, kan vi skapa en trappa som matchar din vision.

Säkerhet och kvalitet

Säkerhet är av största vikt i våra trappdesigner. Vi erbjuder en rad säkerhetsfunktioner för att säkerställa att din trappa inte bara är vacker, utan också säker:

  • Halkskydd: Speciella halkskyddsbeläggningar kan appliceras på trappstegen för att förhindra olyckor.
  • Robusta räcken: Våra räcken är designade för att ge maximalt stöd och stabilitet.
  • Integrerad belysning: Belysning som är inbyggd i trappan kan förbättra både säkerheten och estetik, särskilt i mörka eller svagt upplysta områden.

Vanliga frågor & svar

Vilka mått på ska en rak trappa ha?

Måttet för en rak trappa kan variera baserat på utrymmet där den ska installeras. Dock finns det några generella riktlinjer att följa. Takhöjden och storleken på öppningen är faktorer som måste beräknas när man monterar en rak trappa. Idealiskt sett bör frihöjden inte vara mindre än 2 meter för att säkerställa komfort och säkerhet vid användning. Vi rekommenderar att alltid mäta dessa mått noggrant innan du börjar bygga.

Kontakta oss för att lära dig mer

Kontakta oss på PS Trappor så kan vi hjälpa dig navigera ditt nya trapprojekt. Våra experter står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig genom hela processen, från design till installation.