Om du har beslutat dig för att köpa en S-trappa till ditt hem, så kommer vi på PS Trappor att hjälpa dig att skapa den perfekta trappan för dina behov. En S-trappa kan vara böjd åt både vänster och höger, vilket gör den anpassningsbar till ditt hem och dina önskemål.

Vilka mått kan man ha på sin S-trappa?

När det gäller måtten på din S-trappa finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Måtten inkluderar trappstegens bredd, djup och höjd samt trappans totala höjd och längd. Det är viktigt att mäta utrymmet där trappan ska installeras noggrant, så att den passar perfekt i ditt hem. PS Trappor erbjuder skräddarsydda lösningar och kan anpassa trappans storlek efter dina specifika behov och utrymmets begränsningar.

Vad kostar en S-trappa?

Priset för en S-trappa varierar beroende på flera faktorer, såsom materialval, storlek och eventuella tillval. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en investering som inte bara förbättrar ditt hems funktionalitet, utan också dess estetiska värde och attraktionskraft.

Om du funderar på att bygga en innetrappa i ditt hem, så är en S-trappa från PS Trappor ett utmärkt val. Med en mängd olika mått och prisklasser att välja mellan kan du vara säker på att du får en trappa som passar både dina behov och din budget.

Få kostnadsfri offert  …eller ring oss på 0250-18400 för mer information!

Bilder på S-trappor inomhus

Klicka på en bild för att se en större version.

Vill du veta mer om S-trappa?