Få kostnadsfri offert  … eller ring oss på 0250-18400 för mer information!

Utforska vår exklusiva kollektion av inomhusträtrappor, där varje steg är en förening av tradition och innovation. Våra skräddarsydda trätrappor, tillverkade i högkvalitativa material som ek och furu, kombinerar hållbarhet med elegant design för att förvandla ditt hem. Kolla även på våra andra inomhustrappor i utbudet.

Bilder på trätrappor inomhus

Klicka på en bild för att se en större version.

Vill du veta mer om trätrappor?

Olika träslag på trätrappor

Furutrappa

Om du väljer en trappa i furu får du en klassisk och prisvärd trätrappa.

Furutrappor är en populär och tidlös trappdesign som passar många olika stilar. Furu är både hållbart och prisvärt som trätrappa och bidrar till en varm och välkomnande känsla till ditt hem

Asktrappa

Asktrappan är en modern och elegant trätrappa. Träsorten är ett populärt val när det kommer till val av material för trätrappor som ger en modern och stilren touch till ditt hem. Träslaget asks karaktärsdrag är starkt och hållbart med en naturlig ljus färg som passar bra till många olika inredningsstilar.

Ektrappa

Du som väljer en trätrappa i ek väljer det slitstarka och hållbara alternativet. Ek är en tät och stark träsort som ger en elegant och tidlös känsla till din trappa och passar till mängder av inredningsstilar.

Vanliga frågor om trätrappor

Vad kostar en trätrappa?

Vad en trätrappa kostar beror på vilken typ av material du väljer, hur komplex själva tillverkningsprocessen är och storleken på trätrappan. Hör av dig till oss på P&S Trappor så kan vi presentera ett kostnadsförslag.