Få kostnadsfri offert  …eller ring oss på 0250-18400 för mer information!

Bilder på rak trappa inomhus

Klicka på en bild för att se en större version.

Få en gratis offert

 

Rak trappa för ditt hem

PS Trappor erbjuder eleganta och funktionella raka trappor, perfekta för både moderna och traditionella hem. Våra raka trappor ger en klassisk och tidlös estetik som samtidigt prioriterar säkerhet och komfort.

Trappräcken för raka trappor

Olika typer av räcken kan uppfattas som mer eller mindre stabila i ett rakt utförande. Generellt sett, korta sektioner av räcken som är avdelade med en stolpe anses vara de mest stabila.

Att tänka på när man bygger rak trappa inomhus

När du installerar en rak trappa inomhus bör du överväga en rad faktorer. Först och främst bör du tänka på var trappan ska placeras och hur mycket utrymme den kommer att uppta. Dessutom bör du kontrollera att takhöjden och storleken på trapphålet är tillräckliga för att säkerställa en fri höjd på minst 2 meter.

Kontakta oss på PS Trappor så kan vi hjälpa dig navigera ditt nya trapprojekt.

Vanliga frågor och svar

Vilka mått på rak trappa?

Måttet för en rak trappa kan variera baserat på utrymmet där den ska installeras. Dock finns det några generella riktlinjer att följa. Takhöjden och storleken på öppningen är faktorer som måste beräknas när man monterar en rak trappa. Idealiskt sett bör frihöjden inte vara mindre än 2 meter för att säkerställa komfort och säkerhet vid användning. PS Trappor rekommenderar att alltid mäta dessa mått noggrant innan du börjar bygga.